Despre pantofi

Pentru cine nu știe, eu sunt un pic mai… „special” când vine vorba despre cumpărat pantofi. Și asta pentru că port 47… Ceea ce înseamnă că atunci când îmi cumpăr încălțări, nu am dreptul să fac figuri de niciun fel. Adică îmi vine, îl iau. Nu contează cum arată, nu contează prețul. Procedeul de cumpărare este simplu: intru în magazin și întreb dacă sunt disponibile numere mari (în majoritatea cazurilor 45-46 sunt considerate numere mari).

Și sunt două chestii care mă enervează la culme când plec la cumpărături:

Pentru curioși: am aproape 2m înălțime, deci nu arăt dubios cu 47 în picioare…

Hai că aveți liber la mișto-uri pe seama picioarelor mele :w00t:

106 de Comentarii

Mai multe Comentarii: 1 2 3
viorel a scris

http://www.sportsdirect.com/mens/mens-shoes
imi cer scuze,ca sunt atat de direct,dar gata cu prostiile romanesti,uitati aici,tot ce va puteti dori,in materie de incaltari la nr mari.
Eu am cumparat personal si sunt f multumit,desi si eu si baiatul meu avem nr 49 la picior,au adidasi,slapi,pantofi orice vrei,la niste preturi,incat te intrebi daca nu e teapa cumva.
Mentionez ca nu este siteul meu,nu am actiuni,la ei sau asa ceva sunt pur si simplu,un coleg de suferinta,care va impartaseste si voua celorlalti,oameni cu piciorul mare,din experienta lui.
http://www.sportsdirect.com/propeller-st-loafer-3-mens-112103
Pantofii din imagine ii am eu in picioare si au costat cu tot cu transport,50(cincizeci)ron,atentie nu e o gluma.Ii am de 30 de zile ii port zi de zi si sunt extraordinari.

Mai multe Comentarii: 1 2 3

Adaugă un comentariurăspuns