Iaca idee de afacere

Iaca idee de afacere ©

Știi ce au în comun majoritatea laptop-urilor, indiferent de producător? Tastatura proastă. Cu greu găsești o tastatură cât de cât decentă pe un laptop, care să nu scârțâie sau care nu se simte ca un boț de mămăligă.

Evident, poți conecta o tastatură externă la un laptop, dar compromisul ăsta are un dezavantaj destul de mare atunci când vine vorba de portabilitate.

Prin urmare, uite o idee: tastaturi de laptop compatibile. Cumperi tastatura, o scoți complet pe aia veche, o pui pe asta nouă. Simplu, comod, frumos.

Doar că există prostia producătorilor, care, în foamea lor după profit (sau poate lipsă de viziune?) au decis să scoată sute de variante de laptopuri în fiecare an, an după an.

Aștept cu nerăbdare un laptop construit în jurul ideii de modularitate. Cam cum e telefonul Ara.

7 Comentarii

seba18 a scris

Mda, eu mi-am blestemat zilele când a trebuit să schimb tastatura la al meu Samsung (apropo, nu faceți prostia de a sterge o tastatura de ultrabook cu servețele umede). Nu de alta, dar după ce am dat la o parte 3 folii de protecție dintre tastatura și motherboard, am decoperit că era fixată de carcasa în nici mai mult, nici mai puțin de 40 de surubele minuscule :) Dovada :D

Ionuț Staicu a scris

@seba18: Ei, nici o problemă, ai învățat the hard way că și la șervețele e la fel ca în ferma animalelor: toate animalele sunt egale, dar unele sunt mai egale decât altele.

Așa e și la șervețele: unele sunt ude – fleașcă, altele sunt ude ca sahara :D

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter