Independence Day

Independence Day

Am fost zilele trecute la Independence Day și voiam să scriu câteva păreri (ce s-ar putea să conțină spoilere).

E film de acțiune și atât. Dacă te duci să vezi cine știe ce intrigă, dramă sau chestii inteligente, vei fi dezamăgit. Dar dacă te duci să vezi explozii și nave spațiale s-ar putea să fie drăguț.

  1. Mothership-ul are gravitație proprie doar până când nu mai are. Te-ai aștepta ca lipirea unui corp de 5000km de Terra să provoace măcar un cutremur micuț, dacă nu alte nasolii. Te-ai aștepta ca trecerea pe lângă Lună să provoace o oarecare schimbare a orbitei. Te-ai aștepta ca odată aterizată, gravitația proprie ar afecta lucrurile din jur, cum ar fi bărcile… Nimic.
  2. Ce facem cu primul corp străin cu care ne întâlnim? Păi încercăm să-l distrugem! O singură specie extraterestră și avansată nu-i niciodată prea mult! Jucăm la level HARD!
  3. Plin de atât de multe clișee încât am putut intui un sfert din replici sau din acțiune. De la faptul că a murit, dar n-a murit, dar iar a murit dar nu a murit până la „am să mă întorc dupe tine, păpușe!”.
  4. Regina alerga ca un cățeluș după minge.
  5. Era tare, tare, TARE interesant dacă mothership-ul nu pleca la sfârșit. Eram curios cum ar fi scăpat oamenii de o structură ce acoperea un sfert din planetă. Veneau țiganii și o duceau la fier vechi?

Oricum, filmul a fost un meh cât se poate de mediocru, dar a fost salvat din plin tehnologia 4dx, făcându-l un film bunicel.

Un Comentariu

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter