Niște chestii de sezon

Niște chestii de sezon

Pentru că afară-i atât de frumos încât mai că-mi vine să ies – și chiar o fac uneori – am observat niște chestii în Mamaia:

  • Aqua Magic închide la ora 6. În condițiile în care soarele bate lejer până pe la 7:30 iar lumină este până pe la 9. Sezon, sezon, dar mai trebuie să mergem și noi pe la casele noastre; putem să stăm după fundul turiștilor tot anul!
  • Pistele de bicicliști sunt ocupate, evident, de pietoni. Care, la fel de evident, reacționează violent atunci când li se atrage atenția că se plimbă pe stradă; un cocalar chiar a izbucnit cu un „bă da ția luat măta stradă? întro zi o să bat un biciclist dăsta!” (putem presupune liniștiți că nu era genul de om care știe unde se pun cratimele, deci așa ar fi scris!)
  • Coșuri de gunoi nu prea sunt nici la Modern dar nici în Mamaia. Prin urmare… plaja e plină de gunoaie: sticle de bere, pahare de înghețată, de cafea, ambalaje. Bine, aici e vorba mai mult de nesimțire și mai puțin de lipsa coșurilor de gunoi…
  • Ești fumător, fumezi pe plajă și arunci chiștocul în nisip (ori că nu ești singurul ori că nu se vede unul singur)? Felicitări, ești țărănoi. Ești și cu copilul lângă tine? Ești un țărănoi bou (sau vită).
  • Double-Decker-ele funcționează cu același tarif ca restul autobuzelor: 1.5 lei/călătorie. Pleacă de la Gară, te duc până în capătul stațiunii Mamaia. Intervalul de plecare e de vreo 20 minute pe linia 100 și 45 minute pe linia 40.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter