Spellground – festivalul ce putea fi

Spellground – festivalul ce putea fi

Știi momentul ala când Casa Regală face ceva și dă peste cap planurile tuturor? Ei bine, cam asta s-a întâmplat: a decedat Regina Ana.

Bine, mi se pare ciudat că a murit acum o săptămână iar ziua de doliu național va fi pe 13 august. Ceea ce mă face să cred: Ștefan cel Mare chiar a murit pe 2 iulie?!

În fine, Spellground se întindea pe intervalul 12-14 august, iar Universitatea Ovidius – unul din partenerii festivalului – n-a fost de acord să se țină festivalul.

Pe terenul Universității Ovidius ar fi trebuit poziționate principalele două scene ale festivalului, Master Stage și Ground Stage, care însumau 70% din showurile live din programul Spellground. “Activitățile agreate inițial prin acordul de parteneriat contravin poziției pe care instituția noastră dorește să o adopte într-o astfel de zi și a obligațiilor dispuse prin hotărârea de guvern” se arată într-o adresă a Universității. “Apreciem că arborarea drapelului în bernă la sediul Universității și desfășurarea în același timp a unor manifestări muzicale de o asemenea anvergură contravin mai ales eticii și moralei de care o asemenea instituție de învățământ ar trebui să dea dovadă” mai precizează Universitatea.

Ți-ai luat deja bilet? Cam asta trebuie să faci:

Posesorii de bilete și abonamente Spellground își pot recupera contravaloarea biletelor începând cu data de 12 august, în toate rețelele de ticketing folosite, urmând pașii ce vor fi anunțați începând de mâine, 6 august, pe site-ul oficial. De asemenea, rambursarea contravalorii pachetelor de cazare (în camping și la hoteluri) achiziționate de pe site-ul oficial poate fi solicitată începând cu data de 12 august.


Pe de altă parte, dacă te interesează tehnologiile web, ai mai bine de o lună la dispoziție să câștigi o invitație la SmartWeb.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter