Ce s-a întâmplat prin Constanța zilele astea?

Ieri ai fi putut vizita vapoare militare în Port. Noi am fost la spartul târgului – pe la 6 – și era aglomerat; chiar dacă marinarii se pregăteau să închidă prăvălia, erau destul de binevoitori în a explica chestii curioșilor.

Nenea din a doua poză ne povestea – în timp ce așteptam să decoleze elicopterul – tot felul de chestii, cum ar fi motivele pentru care era o ambulanță și mașină de pompieri pe heliport. Nu, nu pentru că sunt ei foarte pesimiști ci pentru că așa cere procedura.

Oricum, Bricul Mircea era super plin de oameni. Am urcat și noi, că… deh, curiozitatea. Pe scurt: nu e un loc potrivit dacă ai mai mult de 150cm înălțime. Dai cu capul de toate cele…

În Piața Ovidiu era ceva concert, prin urmare era plin de oameni. Și de copii. Mulți copii. Și e destul de ciudat să vezi copii de 9-10 ani cântând la unison asta:


Și dacă tot suntem aici: dacă ajungi la Le Premier să NU comanzi burger. Este cea mai mare abominație gastronomică: cartofii sunt hidoși iar carnea are un gust pregnant de boabe de coriandru (sau ienibahar?). Este prima și ultima dată când iau așa ceva de acolo…

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter