Târg de chestii

Târg de chestii

Cumva, s-a întipărit în reflexul societății că, atunci când se spune „târg de X”, acolo vei găsi sfântul graal: produse de calitate și ieftine. Sau mai ieftine.

În Constanța există săptămânal un târg de ceva: ba la pavilionul expozițional, ba la casa de cultură, ba mai știu eu pe unde, iar frecvența acestora a ajuns să fie un dezavantaj. Pentru că nici dracu’ nu mai crede că găsește acolo lucruri ieftine. Sau bune.

Acum câțiva ani, era un târg d’ăsta de produse tradiționale. Unde expozanții se duceau ba la tradiționalul Metro, ba la tradiționalul Selgros și cumpărau de acolo tot felul de produse. Tradiționale, nu altfel!

Pe faleza construcției care până acum câțiva ani era cunoscută drept „Cazino”, zilele astea se ține un târg de carte. Și cum am dat în patima cititului, am zis să intru să fac o aprovizionare cu ceva cărți mișto.

Și m-am uitat la prețul cărților: Dianetica era vreo 90 lei, Dansul Dragonilor 80 lei, Începe cu ce nu-ți place 35 lei și tot așa. Chilipir curat, zău!

Ceea ce mi se pare profund stupid: atât de puțin îți respecți clienții? Chiar îi iei de proști în ideea că… ce? Vei face un profit rapid azi iar mâine mori de foame? (că tot veni vorba, elefant IAR are transport gratuit și 50% reducere; știu, surprinzător!)

Afaceriști, nu glumă!

Un Comentariu

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter