Îți plac velierele?

Îți plac velierele? ©

Între 8 și 11 septembrie, se adună 13 veliere în Constanța. Pentru că la navele militare a fost foarte mișto, mă voi duce să le văd și pe astea.

Problema e că, atunci când am fost pe Bricul Mircea am cam dat cu capul de… tot ce se putea da cu capul: de scări, de scripeți, de sfori. Și pentru că asta s-a întâmplat pe toate navele pe care am urcat, presupun că e o chestie absolut normală și că înălțimea optimă pentru marinărie este sub 160-170cm :D

Ei bine, hai să revenim la regata noastră: este un eveniment anual, unde se adună câteva zeci de veliere care traversează Marea Neagră în lung și’n lat. Ancorează în fiecare port pentru câte două-trei zile, timp în care accesul publicului este permis la bordul navelor. Accesul este gratuit, să ne înțelegem :)

Așa cum am spus mai sus, se adună 13 veliere de toate formele și mărimile din: România, Bulgaria, Polonia, Rusia, Spania și Vanuatu. Poți vedea mai multe detalii despre fiecare ambarcațiunie aici. Mai multe detalii și știri despre eveniment găsești aici.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter