Îți plac velierele?

Îți plac velierele? ©

Între 8 și 11 septembrie, se adună 13 veliere în Constanța. Pentru că la navele militare a fost foarte mișto, mă voi duce să le văd și pe astea.

Problema e că, atunci când am fost pe Bricul Mircea am cam dat cu capul de… tot ce se putea da cu capul: de scări, de scripeți, de sfori. Și pentru că asta s-a întâmplat pe toate navele pe care am urcat, presupun că e o chestie absolut normală și că înălțimea optimă pentru marinărie este sub 160-170cm :D

Ei bine, hai să revenim la regata noastră: este un eveniment anual, unde se adună câteva zeci de veliere care traversează Marea Neagră în lung și’n lat. Ancorează în fiecare port pentru câte două-trei zile, timp în care accesul publicului este permis la bordul navelor. Accesul este gratuit, să ne înțelegem :)

Așa cum am spus mai sus, se adună 13 veliere de toate formele și mărimile din: România, Bulgaria, Polonia, Rusia, Spania și Vanuatu. Poți vedea mai multe detalii despre fiecare ambarcațiunie aici. Mai multe detalii și știri despre eveniment găsești aici.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter