Cable management

agatator-cu-holsurub-tip-cȚi-am zis cum am reușit să nu mai am un morman de cabluri în spatele biroului? Am luat de la Ikea un suport d’ăsta, de la emag un furtun d’ăsta și câteva cârlige autofiletante de genul celui din partea dreaptă. Cu ajutorul acestor accesorii am reușit să nu mai agăț cabluri cu picioarele, cu aspiratorul sau cu mopul, biroul – și spatele acestuia – nu mai arată ca o cutie de la RDS și, în general, știu scopul fiecărui cablu.

În fine, eu joc în liga mică, abia dacă am vreo 10-15 cabluri (alimentare, monitoare, alte periferice etc). Iată mai jos the right way

q6fbtyD

stgbqJr

kVtmPlS

blxah2m

MVkQKce

2kLnBKd

A2b2yp1

vxo475y

YbjlPvp

5 Comentarii

Malin a scris

Poza asta e din rack-ul care imi gazduieste serverele.

Glumesc desigur, insa si acolo tot asa e organizarea si tot Dell-uri sunt toate :D
E scump canalul ala de cablu, eu am dat 7 euro pe acelasi lucru la magazinul “universal satesc” de la noi so e foarte util pentru cablurile de pe birou, restul le am dupa birou si nu se vede nimic.

Ionuț Staicu a scris

@Malin: Acum foarte, foarte mulți ani am luat cu vreo 2-3$ de pe dx.com. Nu mă ajută foarte mult dacă e mai ieftin în celălalt capăt al lumii sau dacă nu e disponibil într-un timp rezonabil.

PE birou oricum nu am nici un cablu în afară de tastatură, mouse și cablurile de date (tabletă, telefon, kindle); cabluri pe care nu aș putea să le pun într-un astfel de canal :D

Folosesc canalul pentru cablurile din spatele biroului: am două monitoare ce au nevoie de șase cabluri (alimentare, dvi, usb), o imprimantă cu trei cabluri (alimentare, usb, lan), boxe etc.

Malin a scris

@Ionuț Staicu: Pai eu tocmai cablurile de la monitoare (alimentare, HDMI, VGA), un cablu UTP si un cablu USB am prin canalul ala de cablu de pe birou, tastatura si mouseul sunt Bluetooth.
Iar despre pret faceam comparatie intre Spania si Romania, deci UE si intre un magazin online cu costuri infinit mai mic decat un magazin fizic dintr-un sat.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter