O chestie mișto la Cora Brătianu

O chestie mișto la Cora Brătianu ©

De dimineață am ajuns în zona Cora cu niște treburi și, dacă tot nu a durat mult, am zis să intru să fac niște cumpărături.

Ultima casă era „prioritară pentru familiile cu copii mici”. Lângă casă, un loc de joacă: un tobogan, o ladă cu jucării, o masă Lego, chestii d’astea. Lucru ce mi s-a părut foarte tare.

Doar că această casă era ULTIMA casă. Și pentru a apuca să ieși din Mall aveai de trecut pe lângă alte câteva porcărioare d’alea cu fise (căluți, mașinuțe etc). Și, the pièce de résistance, aproape de ieșire, un loc de joacă mare.

Presupun că toți copiii sunt niște creaturi atât de înțelegătoare încât nu ar face probleme părinților cu papornițele pline de cumpărături…

6 Comentarii

Silviu a scris

La Kaufland aveau într-un timp o casă specială pentru părinţi cu copii de unde lipseau toate dulciurile, gumele şi restul prostiilor expuse la îndemână lângă casă.
În schimb la Carrefour au o casă cu „prinţese” care este foarte atractivă pentru copii. Asta dacă şi „prinţesa” de sub costum (aka casiera) este în toane bune, că de obicei casierele de la Carrefour sunt cele mai ciufute.

Silviu a scris

@Ionuț Staicu: La Profi n-am putut să intru cu copilul toată vara deoarece era aerul condiţionat dat la minim. Afară erau 35 de grade iar înauntru la ei erau 18-20 de grade. Şi chestia asta am observat-o în mai multe magazine Profi, nu doar în unul singur.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter