iPhone 7?

iPhone 7?

Am văzut conferința Apple – ba chiar am făcut și un soi de live blogging pe forum – și… am rămas oarecum confuz.

Elefantul din cameră, jack-ul de căști: nu știu cum sunteți voi, dar la toate device-urile Apple din casă am avut probleme cu cablurile la un moment dat: căști, încărcătoare, toate au cedat după câteva luni/un an de utilizare normală. Ceea ce mă face să cred că Apple nu se pricepe la făcut cabluri. Ceea ce înseamnă că adaptoarele lor se vor strica.

A doua chestie: căștile lor wireless: foarte ingenioasă ideea de „împerechere” dintre telefon și căști. Problema e că actualele earpods îmi stau în urechi vreo cinci minute până să înceapă să alunece.

A treia chestie: negrul mat arată foarte bine în poze. Abia aștept să-l văd live. Dacă apar și mac books cu o carcasă asemănătoare și cu ecran mat, promit că-mi iau unul!

Îmi iau? Probabil că da. Am un 4s de când Steve încă nu era complet incinerat, iar asta se simte în orice vreau să fac, de la trimis un mesaj până la făcut poze.

Am tot amânat momentul în speranța că iPhone SE va primi și el puțină atenție (e.g. 3d touch), dar… se pare că nu. Destul de posibil ca SE-ul să fi fost doar un mic experiment Apple ce nu va primi o actualizare.

5 Comentarii

Mefisto a scris

La cata cerere este ptr un telefon mic cu specificatii bune … eu cred ca IphoneSE-ul va fi mai mult decat un experiment.

Eu il folosesc de 3-4 luni si e superb sa pot butona din nou telefonul cu o singura mana (dupa un galaxy s4 care are ecranul cat iphone 6/6s).

Alte alternative cu specs de top pe android .. cam lasa de dorit.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter