Cum e cu vaccinul? Îl facem? Nu-l facem?

Cum e cu vaccinul? Îl facem? Nu-l facem? ©

Întâi de toate, vreau să-ți arăt cea mai potrivită reacție din partea unui blog când vine vorba de vaccinuri: e o chestie personală, tu decizi ce faci, dar fă-o în cunoștință de cauză, nu din ce citești pe bloguri.

Acum, eu ce zic? Să le faci sau sa nu le faci? Păi…

Hai să ne gândim așa: dacă nu faci vaccin din cauza faptului că toate companiile farma vor să te otrăveasca, înseamnă că nu ai încredere în medicină (sau în medicamente). Dacă nu ai încredere în medicină, înseamnă că nu ai ce căuta la medic. În nici o situație. NICI UNA!

Stomatolog? Oftalmolog? Cardiolog? Pur și simplu nu ai dreptul să-i vizitezi pe ăștia, că vor să te otrăvească. Îți rupi o mână? Dă-i cu mămăligă vârtoasă, că trece! Ai un accident de mașină/bicicletă/trotinetă și ți se varsă mațele pe asfalt? Dă-i cu ștevie, nu are ce să meargă prost! Febră de 41°C? Deschide geamul.

Chiar sunt curios, unde tragem linia între „am încredere ce zice medicul” și „medicul ăsta vrea să ne otrăvească”? Sau „am încredere în a folosi paracetamolul” dar „scopul Priorixului este acela de a ne otrăvi copiii”? Ce te face să decizi că vaccinul e rău, dar fervex-ul e bun? Care e firul logic în toată chestia asta?

Deci? Îți faci vaccin sau nu? Ei bine… tu decizi, dar ce-ți sugerez eu este să fii consecvent. Ori ai încredere în medicină ori nu. În cazul de față nu există o zonă gri.

2 Comentarii

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter