Desigur că e nevoie de un proces pentru Micul Regat!

Desigur că e nevoie de un proces pentru Micul Regat!

Eu, naiv, credeam că înțeleg cât de cât cum funcționează un sistem de justiție: se pleacă de la prezumția de nevinovăție, se aduc dovezi și câștigă cine își construiește mai bine cazul.

Cu toate astea, au trecut doi ani de la mizeria cu Micul Regat din Constanța și încă nu s-au stabilit vinovați. Ba chiar s-a lăsat cu amenzi. Pentru părinți. Pentru că nu și-au adus copiii la audieri.

Dar se pare că am înțeles greșit sistemul de justiție, pentru că după un film ca cel de mai jos este nevoie de un proces de doi ani, audieri de minori și alte minuni.

Dacă stau să mă gândesc mai bine, s-ar putea să fie totuși vina copiilor…

Plus istețul ăsta, căruia i se pare puțin suspect sistemul imunitar al unui copil:

Mi se pare puțin suspect să te îmbolnăvești exact atunci când este nevoie după ce ai avut o opoziție totală la prezența în fața instanței. În atenția părinților care obstrucționează justiția! Ar fi bine să citească art. 271 Cod Penal, care spune că împiedicarea fără drept a instanței să efectueze în condițiile legii un act procedural este infracțiune.

Alexandru Niță, avocat.

Grădinița Micul Regat se spune că s-a redenumit, dar nu am găsit nici o legătură cu numele vechi în afară de adresă: Ion Rațiu nr. 27.

Ca o paranteză, noua grădiniță – Santa Maria del Mar – are aproape 40.000 lei datorii la taxe și impozite. Și, coincidență, are aceeași conducere: familia Pufleanu. Firma este înregistrată la ONRC cu numele EMYON LAND SRL, CUI 33420388. Numele firmei este destul de ascuns, singura legătură găsită fiind într-un document al ISJ.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter