Chiar sunt singurul căruia îi PLACE să meargă cu trenul?

Chiar sunt singurul căruia îi PLACE să meargă cu trenul?

Am venit vineri până în București și nu a existat nici pentru un moment dilema maxi taxi vs tren. Sau tren vs orice altceva. Și am observat că mulți se „tem” de trenuri: că-s lente, murdare, pline de țărani etc.

E posibil să fiu nostalgic și să-mi aduc aminte de zilele în care călătoream cu taică-miu sau bunică-miu prin țară, dar mie îmi place extrem de mult să călătoresc. Iar asta din mai multe motive, majoritatea țin de liniște și concentrare: pot citi pentru două ore fărâ nici un fel de…ceva ce ar putea să-mi distragă atenția. Mă pot concentra timp de două ore la ceva. Orice.

Care sunt cele mai mari mituri? Că e murdar, că e lent/întârzie, că sunt condiții proaste. Care a fost experiența mea cu CFR la FIECARE călătorie pe ruta Constanța-București? Trenuri curate, prize, wifi (doar în unele, ce-i drept) și de fiecare dată a plecat/ajuns la timp.

Ceea ce-i foarte mișto, pentru 60 lei, cât costă.

PS: WordCamp a fost ceva mai puțin decât mă așteptam. Dar pentru că a fost primul organizat în România, voi trece cu vederea neajunsurile. Sunt convins că va fi mai bine la anul.  :)

5 Comentarii

Marius a scris

Si mie mi se pare ok, relaxant. Nu te doare capul de trafic, de sofat, poti bea o bere linistit, manca o sămânță în compartiment. Ca romanul. :)
Mi-ar plăcea, totuși, să se dezvolte un pic infrastructura, să avem cât mai mulți privați care să concureze și să iasă lucruri mai bune decât Softronic.

Zak a scris

Subscriu placerii de a calatori cu trenul, mai ales catre zone mai departate. Te mai ridici, te mai dezmortesti si nu ti se aseaza stomacul dupa cum conduce soferul. Pentru Bucuresti am mai apelat si la Simpa Trans, sunt ok.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter