LOST (serialul)

Cine mă cunoaște, știe că sunt disperat după câteva seriale printre care se numără, cum altfel, LOST, un serial în care sadismul producătorilor de a lansa doar vreo 15 episoade per sezon (în timp ce primele sezoane au avut 20+) este de-a dreptul enervant.

Unul din marile mistere din LOST este Smokey. Sau Cerberus. Sau fumul negru. Producătorii nu au declarat ce este, Danielle a spus că ar fi un sistem de pază, Loke a văzut pe pielea lui că poate fi inofensiv sau nu iar Ben a arătat că este oarecum controlabil. Singurul lucru declarat de producători a fost că Smokey poate interacționa diferit în funcție de personaj și de scopul acestora pe insulă.

Fumul negru are câteva sunete distincte:

  • unul în care se simte că e furios. Un zgomot mecanic ce pare că țipă, urlă, smulge copaci. CLAR este supărat pe toată lumea. Probabil și el e ofticat că apare atât de rar și așteaptă atât de mult între sezoane :w00t:
  • al doilea sunet este un soi de bolboroseală ce nu îl pot asocia cu ceva anume. Aici e calm. Mai că îți vine să crezi că e animăluțul tău de companie (care apropo’s, nu vrei să-l superi!) și să-l mângâi. Dar bunul simț și spiritul de conservare îți spun să n-o faci.
  • cel de-al treilea sunet este un sunet ce seamănă foarte mult cu zgomotul făcut de o imprimantă matriceală al unei case de marcat. Sau cu niște greieri, pentru că aici voiam să ajung. În seara asta ascultam liniștea (muzica oprită, coolere la turație minimă, ce mai, mai că îți venea să zici că e liniște). Și se aude un greiere. Un țârâit întrerupt ce părea că s-a auzit în toată camera de jur împrejur. Instant a început să-mi bată inima (mai tare) iar părul de pe mâini mi s-a ridicat de ziceai că sunt mâță :|

Ce este exact fumul? Nu se știe. Cum funcționează? Nici atât. Se presupune doar că are anumite „rute” (în genul liniilor ferate) pe care se deplasează iar smulsul copacilor înseamnă că își face un traseu nou. Din fericire, mai avem două sezoane, la sfârșitul cărora vom ști care e treaba cu fumul, cu piciorul statuii cu patru degete, cu Dharma, teleportare, călătorie în timp, etc. Din păcate, pentru asta vom aștepta fix încă doi ani :death:

Între timp, iată o explicație destul de amuzantă a ceea ce ar putea fi fumul :w00t:

5 Comentarii

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter