Lipiciul din iad

Lipiciul din iad ©

Mă exasperează etichetele de pe borcane! Așa cum am mai spus, tot punem la borcan diverse chestii (dulceață, sos de roșii etc). Prin urmare, avem nevoie de borcane. Altfel spus, păstrăm cam toate borcanele produselor cumpărate din comerț.

Eh, faza e următoarea: unii producători folosesc un lipici luat de la însuși Satan, pentru că nu se dezlipește sub nici o formă. Las borcanele în apă cu detergent peste noapte, cade hârtia, rămâne lipiciul!

Este absolut exasperant, mai ales că nu am descoperit vreun pattern: borcane de la aceeași marcă, același produs se curăță și ușor și greu. Tind să cred că ține (și) de modul în care aceste produse sunt stocate de când pleacă de la producător până ajung la raft…

7 Comentarii

Demian a scris

Detergentul nu face mare branza, da sunt mai multe metode, in mare parte lipiciurile sunt aplicate cu ajutorul călduri, eu prefer cu apa fierbinte le las 10-15 minute in chiuvetă la înmuiat, unele etichete se duc si mai repede, da la altele e nevoie si de o sarma de vase sau sa fie înmuiate putin mai mult timp in apa fierbinte.
Sper ca iti este de ajutor!
O zi buna!

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter