Încă un joc drăguț: Forza Apex

Încă un joc drăguț: Forza Apex

Doar câteva genuri de jocuri mi-au plăcut de-a lungul timpului, iar unul dintre aceste genuri este reprezentat de jocurile cu mașini. Doar că, nefiind un gamer, nu am tot gear-ul dedicat. Nu am volan, nu am gamepad, nu am nimic altceva în afară de tastatură și maus. E, iar asta reprezintă o problemă, pentru că puținele jocuri încercate de mine au o fizică dubioasă (e.g. The Crew, de care am scris acum câteva luni, mișca mașina instant, de ziceai că… nu știu, chiar nu pot face o comparație cu ceva din realitate).

În fine, am descoperit Forza Motorsport 6: Apex. Un joc gratuit de la Microsoft, care are o fizică foarte mișto când joci cu tastatura. Mașina nu se smucește, nu accelerează brusc, grafica este foarte bună și, per total, merge foarte bine pe PC-ul meu vechi de aproape șase ani.

Nu știu ce limite are jocul – căci probabil e mai mult un soi de demo, având în vedere că Forza 6 costă 270 lei – dar în cele 20 minute/săptămână (sau mai puțin) în care mă joc, puțin probabil să ajung la limitele alea prea devreme.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter