Atunci când te înțelegi din priviri cu un necunoscut

Atunci când te înțelegi din priviri cu un necunoscut

Ieri, la farmacie, îmi așteptam rândul pentru niște picături. Patroana era prin spate, își făcea de lucru, vânzătorul foarte serviabil, zâmbetul pe buze, sfaturi etc. Ceva ușor atipic farmaciștilor și vânzătorilor în general.

Vine o doamnă ceva mai în vârstă, o întreabă pe patroană ce face, patroana o întreabă cum se simte; chestii, politețuri.

Apoi doamna în vârstă o întreabă pe patroană cu cine votează. Aceasta spune un atât de mândru „cu PSD” încât m-a lăsat pur și simplu perplex.

Am făcut niște ochi mari, vânzătorul s-a uitat la mine și a dat ușor din cap aprobator, cu o privire de om înfrânt care spune „asta e…”.

Mi-e greu să înțeleg cum cineva nepensionar – în jurul a 40-45 ani – și plătitor de taxe poate alege cu bună știință un partid cu probleme penale.

Îmi pare foarte rău că nu mi-a venit pe moment să o întreb pe patroană dacă ar mai fi angajat un vânzător cu cel puțin o condamnare pentru infracțiuni legate de bani. Sau hai, nu o condamnare; cercetat.

2 Comentarii

Malin a scris

Te-ai gandit ca poate patroana respectiva era ceva sponsor pe la PSD si primea in schimb niste „mici” facilitati politice? Toti care au atitudinea asta sunt inradacinati in sistemul asta si evident ca nu sunt prosti incat sa muste mana care-i hraneste…

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter