Ai votat?

Ai votat?

De dimineață vegetând în pat și citind „știrile”, am ajuns la articolul ăsta.

Acum, eu nu știu dacă digi are vreo înclinație sau vreo afiliere politică; nu-i urmăresc suficient de mult și, cu siguranță, nu le urmăresc secțiunea policită atât de mult încât să ajung la o concluzie.

Dar din tot articolul, mi-a lăsat impresia că Cioloș răspunde punctual și fără nici un fel de ocolișuri, pe când Dragnea face cherry picking la o nuanță, ajungând să nu dea nici un răspuns.

De exemplu, o afirmație foarte simplă din partea lui Cioloș zice așa: „coa’, Teleorman este printre cele mai sărace, de ce?”

E interesant de văzut că exact în bazinele electorale ale PSD, un partid cel puţin afişat de stânga, orientat spre nevoile oamenilor, exact acolo avem şi pungile de sărăcie cele mai mari. Exact în zona de sud şi de est. Oare de ce? Judeţul Teleorman, care a fost condus de domnul Dragnea, acolo avem cei mai mulţi asistaţi sociali. Încă o dată, problema nu e că li se dau ajutoare sociale celor care într-adevăr au nevoie. Problema e că acest lucru se petrece de ani de zile. De ce? Aceasta ar trebui să fie una din întrebările autorităţilor

5.12.2016, Dacian Cioloş

Ce răspunde Dragnea? „Stai, că miau, că hau, că o să vezi tu”. Yup.

Iniţial, n-am vrut să răspund la o astfel de abordare mizerabilă din partea unui prim-ministru în funcţie. Ca să fii prim-ministru în funcţie şi să jigneşti locuitorii dintr-un judeţ, o parte din ţara pe care tu vrei s-o conduci, eu nu cred că s-a mai întâmplat undeva în lume şi nu s-a mai întâmplat niciodată în România. Aşa cum se dă tehnocrat domnul Dacian Cioloş, cu un CV foarte frumos, te-ai fi aşteptat de la acest om să fie unul al cifrelor, să spună adevărul, să dea date reale. Sunt profund dezamăgit de modul în care se comportă Dacian Cioloş acum. O să spun mai multe lucruri după alegeri despre Dacian Cioloş, pentru că eu nu vreau să folosesc. Nişte lucruri, nişte informaţii ştiute în campania electorală. Vacanţele petrecute la ţară nu se pun.

6.12.2016, Liviu Dragnea

Un Comentariu

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter