Cel mai nașpa soft

Este Adobe Fireworks.

Mă rog, nu știu cât de puternic este – având în vedere ce frumusețe de layout decupez, tind să cred că în mâinile unui om cu adevărat talentat este un soft excelent – dar mie, după câțiva ani de Photoshop mi se pare complet anapoda pentru decupare. Interfața ca interfața, nu este cu mult diferită de PS (sau cel puțin nu mă deranjează în mod deosebit) dar shortcuts sunt criminale.

Chiar dacă folosesc setările shortcut-urilor din Photoshop (da, este opțiunea asta), NIMIC nu pare la fel. Zoom out se face cu CTRL+ALT+Space (în loc de ALT+Space), export fișiere se face cu CTRL+Shift+R (de unde dracu au scos R pentru EXPORT?!!) în loc de CTRL+Alt+Shift+S. Marquee tool nu merge pe orice layer. Pierd MULT mai mult timp pentru a învăța cum funcționează  decât pentru a-mi face munca.

Well… Cel puțin este un layout SUPERB. :D

5 Comentarii

gothik12 a scris

Am facut niste meniuri dropdown fara sa stiu javascript a intaia cu Fireworks (Macromedia Fireworks ce-i drept) :D . In rest…mie mi se pare ca e ca Photoshop, si dupa cum spuneai si tu acolo…in mainile unui expert e un soft excelent. Are cateva chestii care PS nu le are (slicing mai firendly si acest meniu dropdown…in rest nu l-am prea studiat :D )

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter