Bieți oameni

Bieți oameni

Victor Ciorbea a declarat că cei care în ultimele zile i-au cerut demisia sunt „bieţi oameni” care nu ştiu despre ce este vorba şi nu au avut nici răbdarea şi nici interesul să citească excepţia pe care a formulat-o la Curtea Constituţională în cazul legii care împiedică persoane condamnate definitiv să fie miniştri.

Sursa

Nu tovarășe ciorbea, nu sunt bieți oameni. Sunt oameni care cotizează la bugetul de stat, sunt oameni care îți plătesc salariul, vacanțele și bonificațiile, sunt oameni care plătesc și pentru restul șlehtei din „casa poporului”. Cel mai probabil, sunt bieți oameni care au votat împotriva PSD-ului.

Tovarășe, pe bieții oameni nu-i interesează „excepția formulată”. Pe bieții oameni îi deranjează faptul că, în primul rând, nu vezi nici o problemă morală în ideea de a avea un prim ministru condamnat.

Tovarășe, hai să zicem că nu vezi problema morală din toată treaba asta – sau dacă o vezi, legăturile cu partidul iubit te împiedică să nu iei măsuri – dar hai să ne limităm în a face afirmații jignitoare la adresa bieților oameni.

Nazdarovya!

Un Comentariu

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter