Jump!

În filme, am observat o chestie ciudată la sinucigașii săritori. Nu ăia care sar în ajutor ci ăia care sar de la înălțime. Toți se chinuie să-și țină echilibru pe balustradă, pervaz, pod, sârmă sau orice ar fi suprafața de pe care execută saltul. Întind mâinile (se autorăstignesc?!) și stau să se gândească. Și se gândesc…

Și se gândesc până vine unu’ ca Mell Gibson (parcă ăla a fost în Letal Weapon, nu?), îți pune cătușele și îți spune că se aruncă cu tine.

Eu, dacă mă voi sinucide vreodată (și spre dezamăgirea multora este doar o discuție ipotetică, pentru că asta nu se va întâmpla vreodată) și aș alege calea asta, aș face-o foarte simplu, fără echilibristică, fără tentative de zbor. Just jump!

Dacă ai luat decizia că vrei să te faci pilaf, nu sta să te gândești dacă vrei să fi unul cu sau fără sos. Just do it! Până jos te hotărești într-un fel. Sau altul.

5 Comentarii

v3l0 a scris

La penultimul etaj al Empire State Building era un bar, si la bar 2 oameni beau linistiti cate o bere, unul dintre ei fiind vizibil ametit. Ametitul ii spune celuilalt client al barului:
– Stiai ca daca sari pe geam de la inaltimea asta se formeaza niste curenti de aer care la etajul 10 sunt asa de puternici incat te rotesc in jurul cladirii pana gasesti un geam deschis si poti intra inauntru?
Celalalt om se uita mirat la el si ii spune ca asa ceva este fizic imposibil. Ametitul se ridica de la bar, merge la fereastra, o deschide si sare fara sa se uite in urma. La etajul 10 incepe sa faca ture in jurul cladirii, gaseste un geam deschis, intra, ia liftul si urca inapoi in bar.
– Ai vazut?!? il intreaba pe celalalt.
Omul de la bar ii spune ca statistic este imposibil ca faza de mai devreme sa se repete, dar, inainte sa-si termine propozitia, ametitul sare din nou pe geam si scenariul se repeta, 2 minute mai tarziu reintrand in bar.
Avand dovada incontestabila ca smecheria functioneaza, celalalt om se arunca si el in gol si… cade-cade… etajul 50, 40, 30, 20, 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1 BUF! (se face atat de terci pe cat posibil)
Bamanul da din cap dezaprobator si ii spune ametitului:
– Bai Superman… sa-mi bag pula, cand te imbeti esti de-a dreptul nenorocit ! ! !

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter