Actori celebri fără merit

Actori celebri fără merit

După Keanu, am observat că mai sunt câțiva actori care sunt celebri fără a avea vreun alt merit în afară de faptul că au fost la locul potrivit și la timpul potrivit.

De exemplu, Nicolas Cage sau Steven Segal: sunt cunoscuți de toți, dar fără să aibă vreun film extraordinar la activ. Poate doar extraordinar de slab, pentru că, nu-mi aduc aminte să fi văzut vreun trailer cu cei doi în ultimii zece ani care să mă facă măcar vag să-mi doresc a-l urmări.

Mila Kunis este un alt exemplu de actor care arată la fel în toate filmele: aceeași intonație, aceleași gesturi etc. Dacă în Jupiter Ascending ar fi jucat rolul lui Jackie Burkhart (din That ’70s Show), nu ar fi fost absolut nici o diferență. Adică filmul ar fi fost la fel de prost.

Angelina Jolie este… habar n-am de ce este. Extraordinar de frumoasă n-aș putea spune ca este, extraordinar de talentată nici atât…

Și cred că este un pattern în toată treaba asta: dacă știi un actor că e foarte prolific dar nu poți numi mai mult de unul-două filme decente (spre bune) și/sau are mai mult de un film/an, cel mai probabil acel actor nu este foarte bun. Simplu, nu?

7 Comentarii

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter