Momentul ăla în care „faci” milioane…

Momentul ăla în care „faci” milioane…

Citesc știrea asta și nu îmi vine să cred: cineva e suficient de deștept să facă patru milioane de euro, dar, cu toate asta, e atât de prost încât păstrează banii.

În faţa Comisiei de cercetare a averilor, reprezentanţii ANI au reuşit să demonstreze că Şerban Brădişteanu nu poate justifică, din veniturile licite obţinute, sumele de 3.595.333 de euro şi 414.000 de dolari.

Băi, serios, ești medic. Este imposibil, oriunde pe Terra să strângi patru fuckin milioane de euro din muncă cinstită. Poate, doar poate reușești performanța asta dacă faci chirurgie plastică vedetelor (așa cum se întâmpla în Nip Tuck…).

Și nici nu o poți băga pe aia cu moștenirea (decât dacă nu ai fost rudă cu Onasis).

Dar na, așa arată exemplul de manual al parvenitului: a strâns un purcoi de bani dar nu-i bagă în chestii discrete (nu știu, de exemplu plăci de aur de câte un kg puse pe jos în loc de gresie).

4 Comentarii

StefanZ a scris

E foarte simplu, doar ca sunt oamenii rai cu el. Daca facem un calcul pe ultimii 20 de ani de activitate, cu un salariu mediu 2000e/luna => 480k din salariu. Mai raman de justificat doar 3 milioane juma.

In medie sunt cam 250 de zile lucratoare pe an, dar poate a lucrat mai mult, deci mizam pe 300 de zile. Daca in fiecare zi a consultat 58 de pacienti (ce ma, nu stii ce-i ala overtime?), avem ca el a consultat undeva la 350k pacienti. Cu o medie de 10e bonus pentru dom’ doctor iese suma, chiar un pic peste. Daca mai face si ceva consultatii pe elance/upwork/freelancer.com… Asa sunt unii, mai strangatori.

mdue a scris

Esenta este ca ala nu merita banii aia. Sunt bani primiti ofranda/jertfa de la pacienti disperati, nu bani primiti pe valoarea muncii lui. Consequently el nu are de unde sa aibe suficienta minte incat sa managerieze banii aia, e ca unu care a castigat la loto.

PS: Pentru un medic decent in US 4 milioane e salariul pe cativa ani (deci nu o suma astronomica).

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter