O surpriză plăcută: Kaufland Exquisit

O surpriză plăcută: Kaufland Exquisit ©

De cele mai multe ori evit să cumpăr produse ce țin de lanțul de magazine, indiferent că-i vorba de Kaufland, Mega Image sau Auchan. Doar că sunt câteva excepții: Auchan sunt singurii care au lapte condensat, Mega Image are niște dulciuri bune, iar Kaufland… nu știam nimic de ei.

Chiar dacă prefer cafeaua proaspăt prăjită, încerc toate sortimentele de pe piață, pentru că-s curios nevoie mare. Și pentru că nu m-ar deranja să găsesc un produs ce l-aș putea achiziționa ceva mai aproape de casă.

Ieri, la Kaufland, am observat brandul Exquisit: mezeluri, dulciuri, sosuri și… cafea. Am luat niște boabe – vreo 30 lei punga – fără să am așteptări prea mari; ba chiar eram convins că va sfârși în cămară, alături de celelalte pungi… (nevasta, fiind mai puțin pretențioasă, are deja stoc de cafea pentru următoarele șase luni).

Cum a fost? Ei bine… nu doar peste așteptări ci este de-a dreptul bună! Boabele sunt uscate (ceea ce înseamnă că sunt relativ proaspete), cafeaua nu are un miros ciudat de clor/chimicale (cum se întâmplă cu majoritatea celorlalte branduri de cafea), bobul este tare. Ce mai, este o cafea mult, mult peste așteptări, cu un raport preț/calitate excelent.

PS: chiar dacă pare, nu este reclamă plătită.

6 Comentarii

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter