Copiii unde se joacă?

Copiii unde se joacă? ©

În Constanța, locurile de joacă pentru copii arată suficient de înfricoșător încât mie mi-ar fi teamă să trec pe lângă un.. „parc”, darămite să-mi dau copiii în fierătaniile alea.

Lângă blocul meu este un părculeț d’ăsta care are absolut toate „instrumentele” inutilizabile (găurite, îndoite, descentrate). Două blocuri mai încolo, un alt parc, cu un tobogan de 2.5m înălțime. Băi, serios, este uriaș și nu sunt foarte sigur cărei vârste se adresează, că nu se dă niciodată nimeni în el.

În toate parcurile, toboganele sunt făcute din fibră (sau ceva material plastic). Rezultatul? După cinci ani, toate sunt găurite mai mult sau mai puțin.

Făgădău a promis în campanie că restaurează parcurile existente ȘI că va deschide alte câteva zeci. Se pare că viitorii plătitori de taxe nu reprezintă o prioritate prea mare pentru Primăria Constanței. Sau pentru Statul Român. Sau pentru oricine. Dar e bine, să facem copii pentru biserică!

Aproape 4 milioane de euro este suma alocata de primaria Constanta pentru refacerea locurilor de joaca in aer liber existente si crearea altora noi.

  • 10.000.000 lei (2,2 milioane euro) alocati pentru refacerea celor 64 de locuri de joaca existente. Pe surse am aflat ca aici avem o problema majora cu 25 dintre ele, fiind in diferite litigii sau fara acte necesare cum ar fi intabularea.
  • 7.000.000 lei (1,6 milioane euro ) alocati pentru 34 noi locuri de joaca.

Sursa

Un Comentariu

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter