Terorismul a câștigat

Terorismul a câștigat ©

Chiar dacă ne place sau nu să admitem acest lucru, terorismul a câștigat. Scopul – acela de a induce teroare – este atins de mult, „lupta” dându-se acum în vederea diminuării pagubelor.

În ultima vreme, lucrurile par a fi scăpate de sub control, pentru că cei care fac astfel de lucruri au cu totul alte motivații decât cei care luptă împotriva lor, si orice luptă va fi sortită eșecului, fie că vorbim de o intervenție armată, fie că vorbim de orice altceva. Prin urmare, mai apare câte un atentat

Sigur, am putea fi dispuși să renunțăm la tot ce înseamnă intimitate, dar timp de 10.000 de ani ne-am descurcat binișor în a comunica fără internet; prin urmare, tind să cred că respectivii s-ar descurca chiar dacă n-ar avea internet, GSM sau orice alt mijloc de comunicare modern.

4 Comentarii

Malin a scris

In est terorismul a existat dintotdeauna chiar daca a imbracat diverse forme. Mereu a existat o oarecare teama si incertitudine. In vest in schimb n-a fost chiar asa si mai sunt locuri unde nu exista totusi suficienta teama si incertitudine.

Silviu a scris

Până şi-a dat seama occidentul că este în război, l-a şi pierdut în faţa teroriştilor.
Dacă terorisimul cu bombe îl mai pot dejuca în fazele premergătoare execuţiei, acest terorism de junglă cu autovehicule este foarte dificil dacă nu chiar imposibil de prevenit.

În orice moment, oriunde pe acest glob se poate trezi un dement să intre cu maşina într-un grup de oameni si nimeni nu poate să prevadă acest lucru.
Pe de altă parte cred că ne facem rău singuri prin publicitatea excesivă pe care le-o facem la fiecare incident de genul ăsta.

Breaking news, live video, interviuri, talk-show-uri, dezbateri şi multe altele care nu fac decât să implementeze şi mai mult teroarea în populaţie.

Au murit „doar” (dacă putem spune aşa fără să fim cinici) 4-5 oameni însă teroarea s-a instalat în milioane sau chiar zeci de milioane.

Consider că de cele mai multe ori prea multă informaţie oferită maselor dăunează.

Cătălin a scris

Eu cred că oricum am dat-o terorismul tot în picioare cade, fiindcă de cele mai multe ori oamenii se tem de ceea ce nu cunosc, iar dacă ceea ce nu cunosc este atât de puternic, clar au reacții violente. Așa și cu musulmanii, cei mai mulți dintre ei au fost crescuți în condiții inumane, iar acele condiții lor li se par normale, în timp ce noi, restul oamenilor, am fost crescuți în alte condiții, tocmai de aceea este și normal să ne apăram această formă de viață. Ghinion însă, că ei nu vor să ne respecte decizia.. Cum nici noi n-am vrut să le respectăm decizia de a rămâne în acele condiții mizere.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter