Tot ce trebuie să știi despre Google Fred

Tot ce trebuie să știi despre Google Fred ©

Internetul este în fierbere după ce Google a făcut o actualizare a algoritmului prin care te urcă (sau te coboară!) în rezultate. Partea cea mai mișto este că Google merge blat, nu confirmă dar nici nu infirmă această actualizare.

Ai un blog? Ai un site? La ce ar trebui să fii atent? Pe ce ar trebui să te concentrezi? Păi… pe variațiile de trafic, desigur!

Cred că ăsta e cel mai bun indicator pentru a vedea dacă ai fost „binecuvântat” de preaslăvitul Google. Dacă n-a scăzut nimic, înseamnă că, cel mai probabil, ai făcut OK ce ai făcut până acum. Poți continua. (un fel de expect nothing and you won’t be disappointed).

Ai scăzut? Înseamnă că ai făcut ceva porcărioare, așa că stai o tură, treci la colțul de rușine și reflectă la ce ai făcut. Data viitoare să fii mai atent!

Ai crescut? Ei bine… felicitări. Ești printre cei ce își văd de treabă, nu se țin de prostii și cresc organic. Continuă!

Cum poți recupera după o penalizare?§

Păi… așa cum se tot bate monedă de câțiva ani, dar nimeni nu ia aminte: mult conținut. Ca să fiu mai exact: mult conținut bun. Fără a repeta cuvintele cheie de 75 de ori în pagină (deci nu cum fac „profesioniștii” de la SEO MAXIM; da, așa se pun ghilimele), fără a înșira cuvinte fără sens doar să dea bine la număr, fără cloaking și fără ce o mai fi la modă în zilele noastre.

În plus, mai sunt chestiile alea abstracte: microdata, o structurare decentă (spre bună!) a markup-ului HTML, dimensiune decentă a paginii șamd.

Ai văzut variații după update?§

Să-ți spun drept, pe blog nu am văzut nici un fel de variații, dar pe DevForum se observă o foarte, foarte ușoară creștere a traficului venit din Google. Pe de altă parte, DevForum este în creștere constantă de trei ani; n-aș putea spune dacă-i doar o coincidență…

Tu? Ai văzut vreo variație? Ai urcat/coborât în rezultate? Ești mulțumit de această actualizare?

2 Comentarii

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter