Copiii unde se joacă? Răspunsul Primăriei

Copiii unde se joacă? Răspunsul Primăriei

Buna ziua.
Va prezentam etapele premergatoare demararii lucrarilor de REAMENAJARE LOCURI DE JOACA DIN MUNICIPIUL CONSTANTA:

Etapa 1- solicitarea situatiilor juridice si a studiilor topografice pentru fiecare locatie in parte , achizitia serviciului de proiectare in etapa DALI, obtinerea certificatului de urbanism in faza DALI (Documentatie De Avizare Pentru Lucrarile De Interventie), obtinere acorduri si avize cnf certificate de urbanism faza DALI

Etapa 2- se inainteaza DALI spre avizare Comisiei Tehnico – Economice,dupa care aceasta este supusa aprobarii in sedinta Consiliului Local.

Etapa 3- se elibereaza un nou certificat de urbanism (faza Proiect Autorizatie de Constructie)– in vederea eliberarii autorizatiei de constructie, si se obtin avizele si acordurile conform acestuia.

Etapa 4- Pregatirea/Demararea/derularea procedurii de atribuire a contractului de Executie Lucrari Reamenajare Locuri de Joaca existente in municipiul Constanta. Mentionam ca ne aflam in etapa 3 – obtinerea autorizatiilor de constructie. Aproximăm că lucrările vor începe în vara anului 2017.

Mi se pare normal: începi lucrările fix în vacanța de vară. Unde se joacă copiii? Pe noi ne interesează pensionarii, doar ei sunt viitorul Constanței! Nu ne interesează prostiile astea cu copii!

Cum naiba funcționează certificatul ăsta de urbanism? Se duce cineva de la primărie la altcineva din primărie cu o hârtie și așteaptă 30 zile? A existat vreodată vreun certificat de urbanism solicitat de primărie (pentru o lucrare publică adică) care a fost respins?

La fel ca și podul de butelii/Cora: a stat cu șinele de tramvai pe el zece ani. Când s-au apucat să-l reabiliteze? În aprilie. Când o să-l termine? Cel mai probabil în septembrie, după ce se termină sezonul estival.

Aaaaaabsolut normal!

5 Comentarii

Malin a scris

Apai doar nu vei vrea sa se apuce iarna ca sa le clantane dintii la muncitori cat sprijina lopata aia. Tu n-ai observat ca pe santiere 90% din timp se sta si la temperaturi sub 0 grade sau apropiate de 0 grade e nasol sa stai, chiar daca bei. Pe cand la soare cu briza marii sa te racoreasca e cu totul alta poveste.

Empire a scris

Certificatul de urbanism nu poate fi respins. Ala este un act ce-l poti cere de la primarie pentru a vedea cam ce poti construi pe terenul ala si in ce conditii. Autorizatia de constructie e cea in care ceri sa poti construi ceva. Cererea pentru autorizatie poate fi respinsa.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter