Suntem pregătiți pentru sezonul estival? Evident! Că nu.

Pe scurt, că-s rupt de oboseală:

1. În Mamaia e nu-știu-ce festival de haleală. Burgeri, pește, chestii mișto. Sau mă rog, presupun că mișto, că la 12:30, când am fost eu, trei sferturi din tarabe erau goale. Repet: Duminică. 12:30. Închis.

2. Foișoarele salvamarilor arată ca în poza de mai jos. Evident, nu toate, dar trei la rând erau gata pentru un sezon de succes.

3. Destul de aglomerat pe plajă, pe lângă plajă, prin autobuze, peste tot.

4. Piațeta aia de la cazino este într-o stare execrabilă: restaurante închise și abandonate, fântâna plină de mizerie (dar nu la fel de mizerabilă ca fântâna de la Rex). Peste drum de Cazino s-a început mai demult lucrarea la o parcare, dar s-a cam abandonat…

5. Există un loc unde găsești cel mai mișto colac sucit. E umplut cu clătite și înghețată și ciocolată, pentru că… de ce nu? Înghețata se zice că-i home-made și toată treaba e foarte, foarte mișto. Dacă ajungi acolo, nu ezita!

6 Comentarii

George Ginghina a scris

@Ionuț Staicu: Ba din contra! Prima data cand am fost la Mamaia de 1 mai a fost in 2013, adica acum 4 ani. La vremea respectiva Sunwavesul se facea langa Kudos (ulterior mutandu-se langa Crazy Beach iar acum si mai departe). Sunt in proportie de 90% convins ca nici Loft si nici La Mama nu erau deschise in zona respectiva atunci… Asta ca sa nu mai mentionez de zecile de blocuri construite in complexul Summerland pe parcursul ultimilor 4 ani!

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter