Ăștia nici măcar nu încearcă!

Enel se pare că începe să simtă cum le pleacă abonații. Acum o lună m-a sunat o doamnă să mă întrebe de ce am plecat de la ei și să-mi facă o ofertă incredibilă și de nerefuzat, doar-doar m-oi întoarce la ei. Asta după ce, cu mai multe luni în urmă, m-a sunat un domn să-mi spună cât de nașpa va fi cu Digi și cu nu Enel. Când l-am întrebat „de ce, că doar vine curentul pe aceleași fire?”, nu a știut să-mi dea un răspuns foarte bun.

În fine, azi văd poza de mai jos lipită pe ușa de la intrarea în bloc.

În cazul în care nu se vede, scrie că pe 10-11 mai, după ora 11:00, vor veni niște unii să se laude.

Băi, voi sunteți sănătoși? La ora 11? Chiar crezi că o să zică cineva „oh, stai să-mi iau liber două zile, că vine Enel să-mi prezinte oferta!”. NU! Nu o să zică nimeni asta, că e absolut ridicol.

Știi când a venit RDS? Într-o sâmbătă. Pe la ora 5. Fără anunț, fără nimic. A durat zece minute până mi-a explicat ce și cum și până am semnat.

Serios, este atât de ușor încât se pare că Enel nici măcar nu încearcă să-și ia clienții înapoi. Nu m-ar mira ca, în cazul în care aș dori să refac conctractul, să fie nevoie să mă duc până la sediul Enel, să stau la o coadă uriașă și să observ că-mi lipsește vreo chitanță de la dosar. Presupun că dosarul cu șină e obligatoriu, nu?

Asta ca să nu mai zic că timp de 35 de ani nu au sunat niciodată să îmi facă vreo ofertă minunată. Sau hai să nu fiu absurd, în ultimii cinci ani, de când s-a liberalizat piața. Sau în ultimii doi ani, de când a început Digi să sune din ușă în ușă.

5 Comentarii

Dani a scris

*** Suma conține TVA, insa nu conține taxa TV, aceasta constituind o obligație de plată a clientului final de energie electrică, conform dispozitiilor legale în vigoare. Taxa TV poate fi plătită de către client direct în contul TVR, în acest moment ea neputând fi colectată de către RCS & RDS

Unde platesti taxa aia TV?

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter