Problema cu multiplele campanii „Black Friday”

Problema cu multiplele campanii „Black Friday” ©

Băi, m-am resemnat, comercianții români nu sunt capabili de o organizare comună, astfel încât să fie, ca la alții, un singur black friday, unde știi sigur că ai reduceri pe bune, nu „reduceri” (numite, în alte cercuri, țepe).

Prin urmare, avem Black Friday de vreo 50 de ori pe an, astfel încât s-a dus dracului ideea în sine, campaniile ajungând de râsul curcilor bloggerilor. (pentru cine nu știe, anul are 52 de săptămâni).

Așadar, m-am resemnat. Dar altceva nu înțeleg: de ce se numește Black Friday o campanie care ține o săptămână? Sau o lună, în cazul Altex. Avem chiar acolo, în nume: VINERI. Cum naiba poți să numești o săptămână așa? Sau două săptămâni, cum e la evomag acum?

(între noi fie vorba, hard-urile externe au prețuri bunicele. Înainte să întrebi: da, ai nevoie de backup!)

Acum, eu sunt curios de o chestie: cei care lucrează acolo sunt plătiți pentru o zi de muncă? Adică li se spune: „oameni buni, vineri avem program puțin mai lung, că-i campanie; vreo 5 zile, așea….”?

4 Comentarii

Malin a scris

Mai nu stiu cum sunt altii, insa eu am intrat ieri intamplator pe elefant si am vazut ca aveau o oferta dinasta, nu se numea blackfriday ci ceva cu mid-season sale ceea ce mi s-a parut OK pana la urma. Am gasit 9 carti la preturi bune si le-am comandat.
Nu cred ca ofertele in sine sau frecventa cu care se repeta sunt problema ci mai degraba felul in care sunt denumite/abordate.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter