Cum funcționează amintirile: Twin Peaks

Cum funcționează amintirile: Twin Peaks ©

N-am îmi aduc aminte să fi urmărit Twin Peaks la vremea lui; la urma-urmei, subiectul abordat nu era foarte interesant pentru un puști de 10-11 ani, cât aveam atunci când a fost difuzat. Dar ai mei îl urmăreau și, vrând-nevând, îl urmăream și eu într-un fel sau altul. Iar singura chestie care mi-a rămas în minte este agentul Cooper „prins” într-o cameră roșie cu un pitic ciudat, încercând să deslușească misterul unei crime.

Pentru că HBO urmează să difuzeze un sezon nou, am zis că ar fi o chestie să-l văd. Prin urmare, am încercat să ignor interfața absolut stupidă a HBO GO și am purces la vizionat.

În primul sezon – terminat aseară – năzdrăvanul pitic a apărut fix o singură dată, pentru vreo cinci minute. Probabil îl voi mai vedea încă vreo cinci minute în cel de-al doilea sezon… Să fi fost atât de impresionat de scenele astea?

Am trăit douăzeci de ani cu niște amintiri atât de greșite încât nu se poate să nu mă întreb: ce altceva îmi aduc aminte fără să se fi întâmplat de fapt?

7 Comentarii

ice4you a scris

Sa moara Cibilan ca ma gandeam exact la acelasi lucru cand am revazut TwinPeaks cu ochii maturitatii acum cativa ani: frate, da toata scena cu piticul ala ciudat a durat atat de putin si mi’a marcat amintirile atat de mult?! Probabil ca asta si face atat de genial si unic acest serial. :)

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter