Îmi încalci drepturile!

Îmi încalci drepturile! ©

În urmă cu trei ani am luat decizia să închid discuțiile de pe grupul de facebook în ideea în care ne mutăm cu toții pe DevForum. Am făcut asta din mai multe motive, dar, cert este că nimeni nu s-a supărat prea tare că nu au un grup de facebook unde sunt bombardați doar cu oferte de muncă de la diverse firme.

Îîîîîîn fiiiineee. Din când în când mă mai abordează câte un utilizator cu fix aceeași chestie: „știu că nu e voie cu anunțuri de angajare, dar pot să pun și eu unul?”. Majoritatea înțelege, dar sunt unii care sunt… mai deosebiți.

Începând cu „eu nu-mi fac cont doar să pun un anunț” – și având în vedere calibrul membrilor DevForum, îți garantez că nu programatorii sunt cei care pierd! – terminând cu „îmi încalci drepturile!”.

Ceea ce ne aduce la subiectul principal: ce drepturi? Este vreo listă cu drepturile unui membru al unei comunități unde a intrat de bună voie? Eu știam că lumea funcționează fix invers: atunci când intri într-o comunitate, respecți regulile acelei comunități, nu vii să îți impui propriile reguli. Greșesc?

2 Comentarii

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter