Adobe CS3 și Update 10.4.9 – Eșec total :(

Se pare că azi a fost ziua mea proastă. FOARTE proastă…

A început cu Adobe CS3.

Într-o seară de aprilie am încercat, entuziasmat la culme, să instalez CS3…. Am început să povestesc de parcă s-a întâmplat acum o sută de ani, cu toate că s-a întâmplat cu câteva ore în urmă :)

După ce a durat aproximativ 45 minute instalarea, la sfârșit mi-a dat o eroare frumușică despre cum ar fi să nu îmi instaleze corect anumite componente ( chestii mărunte, cum ar fi adobe shared library :twisted: ). Evident, nu a mers NICIO aplicație din suită. Înjurături, nume de sfinți, de mame, dar, într-un moment inspirat, îmi vine minunata idee să instalez și patch-ul 10.4.9 (tubegirl). Cere un reboot. Îi dau un reboot. Nu mai pornește sistemul. Iar mi-am adus aminte de câțiva sfinți….

Grație geniului meu diabolic, am făcut back-up înainte, deci nu am pierdut nimic :D . Având în vedere că sistemul în cauză era destul de… tweak-ed (drivere sata, drivere pentru lan onboard, drivere pentru video, etc) am decis că este cazul să reinstalez sistemul. Dvd în unitate, 15 minute de instalare (timp în care mi-am dus fata în stația de autobuz :P ).

Termină setup, apăs CMD + q să scap de register și scap de register. Ajung pe desktop și, nerăbdător până la sfinți (ăia de care am amintit mai sus) și pân’ la Dumnezeu, încerc să instalez Adobe CS3. Stupoare maximă: NU MERGE!!! Aceeași oroare. Era să cad de pe scaun (doar pentru simplul motiv că m-am dezechilibrat) dar, prinzându-mă în ultima clipă de masă, mă hotăresc: instalez și update, că acum trebuie să meargă, doar este sistemul fresh, right? WRONG!  Instrucțiuni urmate pas cu pas (inclusiv partea cu a lot of prays). Hai să dăm restart… După restart ghici ce? IAR mi-am adus aminte de niște sfinți…

Back on Windows. În weekend, dacă am timp, voi încerca IAR să instalez doar update, în speranța că poate… voi avea mai mult noroc….

6 Comentarii

Lex a scris

Mie mi-a mers…
BTW folosesc OS X din septembrie anul trecut si nu am mai avut mari tangente cu windows-ul pe care oricum l-am sters definitiv in sistemul meu odata cu instalarea OS X.
Pentru cei care vor o configuratie care sa mearga din prima fara mari probleme (si ieftina ~1300-1400 lei):
Mb AsusTeck 4coredual-vsta, Pentium D 3GHz, 1G DDR2 dual ch, Ati X1300 PCIe Asus, si restul… sau
Mb Asus P5GV-MX, P4 3.4GHz 2Mb Cache, 1G DDR dual ch, Ati X1300 PCIe Asus, si restul…
In primul caz trebuie sa downloadatzi JaS 10.4.8 cu PPF1 & PPF2 si sa editati imaginea pentru a adauga suportul pentru 4coredual (operatiune complicata la prima vedere, garantez ca nu e chiar asa… exista google :P ). Avantajul la configuratia asta este ca OS X recunoaste tot din prima. Posibil sa avetzi nevoie de patch la placa video, depinde de placa…
Cazul 2 – JaS 10.4.8 PPF1 & PPF2, instalare normala, patch la placa video, sunet, retea.
Sper ca v-am intaratat… 2 amici i-am „virusat” pana acum :D

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter