Sezonul 7 din Urzeala tronurilor

Sezonul 7 din Urzeala tronurilor

Mai e puțin și apare sezonul ăsta întârziat. Și am două vești, una bună, una rea.

Aia rea este că, pe lângă faptul că s-a lăsat așteptat trei luni în plus, sezonul are doar șapte episoade. Deși cred că limita asta este impusă de ei, dacă având în vedere toata mitologia din jurul cifrei șapte din poveste…

Aia bună este că… vor fi oarecum mai mult de șapte episoade: în mod normal, un episod are în jur de 45 de minute. În sezonul ăsta, primele cinci episoade au, în medie, o oră. Iar ultimele două episoade au..71, respectiv 81 de minute!

Dar mai există o veste rea: sezonul opt – ultimul – va avea doar șase episoade. Și ca să fie treaba-treabă, există discuții pentru a lua pauză în 2018, astfel încât ultimul sezon să apară în 2019. Dar partea bună din toată treaba asta ar putea fi lanseara unui nou volum din serie.

Nu știu voi, dar eu voi savura fiecare minuțel din sezonul ăsta.

A mai rămas o lună.

9 Comentarii

Gigel Anonimu' a scris

@Ionuț Staicu: Am auzit lucruri bune despre Handmaid’s Tale dar nu l-am vazut inca. Mi-e sa nu fie feminism la puterea a 3-a. L-ai vazut? Cum e?
Dark Matter nu m-a prins.
Mai e si Fargo s03 care ruleaza acum – am vazut primele 2 sezoane – am inceput sa-l vad si pe-al treilea – e bun cum era de asteptat dar a inceput sa devina deprimant. :)
Mai e si sezonul nou din House Of Cards pe care l-am papat cu tot cu coada.
Si sa nu uit de Better Call Saul care inca se mentine.

ice4you a scris

Nu sunt un fan al serialului cu toate ca e o realizare din punct de vedere cinematografic. Cel mai secat sunt de faptul ca l’au lungit si tras de par la modul infernal, jumatate de productie fiind la umplutura (puteau condensa actiunea mult mai bine) si mai dureaza si cateva secole intre sezoane, pentru mine unul fiind nevoie de fiecare data de o recapitulare a sezonului anterior ca sa imi mai aduc dracu aminte de ceva din intriga aia pe mai multe planuri. Astept sa apara, iar ca de obicei voi astepta sa se termine de difuzat, ca mai apoi sa ma uit la modul „fluviu” si nu cu tzaraita ca nu am randare. :D

Ionuț Staicu a scris

@ice4you: Cred că ești singurul care crede că e lungit și tras de păr. Au ciuntit cărțile la modul brutal; au scos o grămadă de întâmplări și personaje. :)

Tind să cred că motivul pentru care lasă tot mai mult spațiu între sezoane este că speră că GRRM va lansa încă o carte :w00t:

ice4you a scris

@Ionuț Staicu: Pai exact aia spuneam: l’au tras inutil de par lungindul inutil la infinit, in vremea in care actiunea aia concentrata de care vorbeam putea fi facuta cu gramada aia de intamplari si personaje lipsa. In rest … da, probabil ca de aia se tot trag pe cur cu el … a fost oricum absolut enevant ca au tras de el atatia ani. 1 sezon/an as fi inteles cumva … dar la doi ani, deja isi bat joc, o sa ajunga si asta ca „Tanar si nelinistit” unde multi or sa moara inainte sa ii vada finalul. :D

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter