De ce s-a închis pagina de reclamații a Primăriei?

De ce s-a închis pagina de reclamații a Primăriei? ©

Răspunsul scurt? De aia!

Dacă nu știai, Primăria Constanța avea o pagină de sugestii și reclamații unde îți exprimai nemulțumirile; dacă aveai noroc – eu n-am avut niciodată! – ți se rezolvau problemele. Luna trecută s-a decis închiderea paginii.

Răspunsul mai lung l-a primit Joie, cu scuze foarte (la) mișto:

  • Cele mai multe sesizari primite pe paginile de Facebook nu contineau datele de identificare. Altfel spus, dacă fac o plângere și nu mă semnez, locurile de joacă nu au nici o problemă. Înțeleg că unele probleme specifice tratează informații sensibile, dar cu problemele de zi cu zi ce facem?
  • un singur salariat din cadrul Serviciului Informatizare se ocupa de gestionarea […]. Știu că pare o idee absolut nebunească, dar cum ar fi să… nu știu, luați din banii de la blatul cu tomberoanele și să plătiți pe cineva mai bine să facă treaba asta?
  • nu au fost alocate fonduri pentru gestionarea paginilor de Facebook. La fel ca mai sus, de ce nu luați din coșurile de gunoi?

5 Comentarii

Malin a scris

Mai, primul motiv mie mi se pare plauzibil. La ce idioti tin umbra pamantului degeaba nu m-ar mira ca sa fie asa cum sustin astia. De vaitat sunt in stare sa se vaite toti, dar sa-si asume o sesizare punandu-si semnatura sau divulgandu-si identitatea nu e in stare niciunul.

Ionuț Staicu a scris

@Malin: Da, eu sunt unul dintre idioți. Și nu pentru că mi-ar fi rușine să mă semnez ci pentru că varianta oferită de ei – cea de pe site-ul primăriei – nu cere mai multe decât cere facebook. Și din nou, faptul că am sau nu datele de identificare diminuează gravitatea problemei semnalate? O invalidează?

Faptul că mă mușcă potăile pe stradă sau în curtea spitalului devine brusc invalid dacă mă semnez cu „Ștefan cel Mare” în loc de „Ionuț Staicu”?

Silviu a scris

Ai voştri măcar au avut doar o pagină de FB pentru sesizări, însă ai noştri au făcut o aplicaţie dedicată pentru sesizări.
Care a costat cca 3000€ bineînţeles.
Aplicaţia nu a mers niciodată corect, sesizările nu le-a băgat nimeni în seamă (pentru că nu sunt bani de rezolvare), după cca un an s-a închis aplicaţia, apoi au redeschis-o la câteva luni ş.a.m.d.
Pe când ar fi putut să facă direct pe site-ul primăriei un formular de sesizare mobile friendly şi gata. Treabă de o oră pentru un developer voios.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter