Update pentru… Windows XP!

După ce acum o lună Microsoft a făcut o excepție și a lansat un update pentru anticul Windows XP, luna asta mai face o excepție și… mai lansează un patch.

Mie mi se pare extraordinar ca un sistem de operare vechi de 16 ani să mai fie folosit încă la o scară atât de largă încât să primească o actualizare, fie ea și de urgență.

Bine, pe de altă parte, nu cred că se justifică o cheltuială de 500 lei (sau mai mult!) doar pentru a actualiza ceva… ce merge bine.

5 Comentarii

Silviu a scris

Am clienți ce încă folosesc pe zeci de stații XP și nici nu au nevoie de ceva mai sus.
Au pe ele doar niște softuri ce trebuie să facă exact ceea ce făceau și acum 10-12 ani când au fost instalate.
Nu se justifică upgrade-ul nici hardware și nici software.

Gigel Anonimu' a scris

A imbatranit bine XP-ul. Tin minte acu’ multi ani cand frecventam o sala de net si s-a facut tranzitia de la 98 la XP il carcoteau unii – nu prea stiam eu multe despre PC-uri pe-atunci dar (parca) i-am luat apararea. Am ramas cu el in perioada nefasta a lui Vista. Am facut tranzitia la Win7 (sceptic) cand inca era in beta si asta a fost. Bye, bye XP – you shall be missed.

ice4you a scris

Nefericirea face ca multi nu intelege pe la noi ca e vremea sa investeasca in ceva hardware si atunci trag de aceleasi rasnite care bineinteles ca ruleaza o antica licenta de XP. Oricat ne’am da noi TechNation, cand vine vorba de investitii intr’o firma, partea de IT este mereu pe ultimul loc si crede’ma ca stiu ce vorbesc, activez in domeniul asta de vreo 20 de ani.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter
windows apple dropbox facebook twitter