Karma în acțiune: #ForzaZu

Postul celor doi aproape glumeți și full-time xenofobi – Radio ZU – a organizat mare concert mare la… mare. Iar cineva a decis chestii mișto: digul era blocat. Dacă voiai să treci, o puteai face ori mergând pe pietre ori în zbor.

Plimbarea noastră pe malul mării este un fel de ritual: coborâm pe la creion (1), mergem prin apă până la dig (2) și urcăm pe la Le Premier (3). Tot spațiul „hașurat” era gardul zu.

Doar că… nu. Cineva a decis că e absolut OK să blocăm digul. Prin urmare, pe lângă faptul că a trebuit să urcăm infinitatea aia de scări, a trebuit să ne plimbăm iar pe malul mării.

Și ceva frumos s-a întâmplat: nori negri și furtună. Iar când au apărut norii negri, toată lumea s-a înghesuit spre singura (la îndemână) cale de ieșire de pe plajă: la creion!

Nu vreau să-mi imaginez ce se întâmpla în cazul în care ar fi fost vreo calamitate și cum s-ar fi făcut evacuarea….

Evident, concertul s-a cam anulat.

Apoi a urmat partea a doua: orașul ușor blocat. Nu știu dacă de la oameni sau de la ploaie, dar cert este că am traversat orașul în vreo trei ore și că autobuzele mergeau cu ușile deschise și cu oamenii pe scară.

Ceea ce mă face să ma întreb: dacă asta s-a întâmplat la concertul ăsta, unde se estimează că au fost vreo 20.000 de oameni, ce se va întâmpla la Neversea, luna viitoare, unde se așteaptă peste o sută de mii?

7 Comentarii

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter