Hai s-o frecăm!

Că tot spune maică-mea că eu o frec toată ziua la calculator (da, maică-mea e una din persoanele alea care încă mai cred că un calculator este STRICT pentru jocuri!), m-am gândit să-mi iau o jucărie să mă încălzească și să-mi fie aproape în nopțile reci de iarnă. Această jucărie se numește Powerball (la ce te gândeai!?)…

Ce este Powerball? Un giroscop nou, dinamic, perfect echilibrat, care poate ajunge la viteze de peste 15000 de rotatii pe minut, moment in care va exercita o presiune de peste 18 kg asupra bratului cu care il rotesti. Fara baterii, fara motor, pur si simplu prin putere giroscopica. Este cel mai rapid dispozitiv cu propulsie umana creat vreodata!

Altfel spus… Trebuie să-l freci de-ți sar ochii pentru a ajunge la o turație mare.

Ok, asta a fost partea introductivă… Partea tristă (da, este și una d-asta) este că suntem în România. Și cum asta ne ocupă aproape tot timpul, m-am gândit ca într-o pauză să fac comandă de la Caro Group (fiind importatori). Am făcut comanda joi (și am făcut și plata). Luni (adică IERI!) mă sună să-mi spună că nu au pe stoc modelul ăla. Păi bine mă băieți, eu luni așteptam bila și voi mă sunați? :| Au spus că mi-au trimis un mail în care au spus asta, dar eu n-am primit nimic. Nici în bulk nici în inbox. Cineva e rudă cu Roackeru :w00t:

În fine, mi-au promis că azi vine. Să vedem ce curier au :D

8 Comentarii

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter