Gânduri. Destul de scurte.

  • L’oreal a început o colaborare cu Fabrica de ciment Lafarge Medgidia pentru producerea celui mai nou șampon cu ciment (!?) și ceramide. Eu unul n-am curaj să mă spăl cu așa ceva, chiar dacă am probleme cu căderea părului (la 30 ani o să am o chelie de toată frumusețea)
  • Sistemele de operare pe 64 bit o să fie adoptate nu pentru aplicațiile care vor rula mai bine ci doar pentru că suportă mai mult de 3.x GB ram. Dacă ai de gând să începi să comentezi că Vista SP1 suportă mai mult de 3.x, mai documentează-te :)
  • Del.icio.us a primit un facelift. Arată mai bine (damn, arată MULT mai bine) dar a fost destul de derutant când l-am văzut :|
  • A apărut X-files 2 (the movie). Bun, rău, nu știu. Momentan, în toate magazinele ( :w00t: ) este doar varianta TS. Aștept măcar un R5.
  • Am văzut Wanted. Bunicel dar de la un anumit punct previzibil. Acțiune, efecte, Angelina, Morgan Freeman. Recomand :)
  • Am deadline de o săptămână pentru aproape 30 psd-uri de tăiat. Proiect mare (per total sunt în jur de 40 psd), site frumos, destul de cunoscut (este românesc), despre IT, tehnologie & craps like that (care te fac să cheltui mulți bani și să te întrebi unde dracu ți-a fost capul :D ). Bazat pe jQuery (cum altfel? :P ), design light, încărcare rapidă, ce mai… Tot ce poți vrea de la un asemenea site :D

4 Comentarii

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter