De ziua mea

Că tot sunt întrebat de toată lumea ce aș vrea de ziua mea (26 august), mi-am făcut o listă. Nu vreau cadouri scumpe sau mai știu eu ce alte minuni. Vreau doar să-mi fac o bibliotecă ce cuprinde câteva cărți de specialitate (am destule printate, dar vreau și „originale”).

So… Mi-am făcut frumușel o listă ce cuprinde câteva cărți de pe amazon.com ce prezintă un interes destul de mare pentru mine. Dacă vrei să-mi faci un cadou frumos, pregătește-ți cardul și dă un ochi pe http://www.amazon.com/gp/registry/wishlist/186MQYX3HOEDB.

2 Comentarii

v3l0 a scris

Pai esti un sfant mah! Eu vreau un Fiat Coupe (din 2000, cu 220 de cai), 2 brunete bune rrrau (cine a zis gemene?!?), un Mustang P51 (avion vechi, de colectie), un Toshiba R500 ( ca sa dau clasa la MacBook Air), un HP 614C (GSM, 3G, WiFi, BT, GPS si cine stie ce mai are pe el), un Wii si… 1mil$ (ca eu nu-s dintre aia care se supara daca le dai bani de ziua lor… ca n-ai stiut ce sa le iei)

eugen doros a scris

Ce pot spune Bogdan?Ce imi doresti tu mie, sa ti se intimple tie si La Multi Ani in avans si numai bine!! Am citit multe din cele mai tari articole, cel mai bun pt mine este OS X-ul pe PC. Sunt la downloadat inca, dar cu siguranta ma voi descurca cu intalarea (dupa tutorialul facut de tine), daca nu….te caut.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter