Primesti inapoi 10% din valoarea cumparaturilor

ING are șmecheria asta în Homebank numită ING Bazar, unde poți găsi un fel de discount la câteva zeci de magazine. „Un fel de discount” în ideea că un procent din vânzări ți se întorc pe card – în ideea de a încuraja plata cu cardul.

Și vezi tot felul de procente, ca cel din titlu (care e la istyle). Doar că intri să-ți activezi bonusul și observi următoarea chestie:

Un fel de „dacă nu trăiești mult, te ține toată viața”.

Acum na, nu mă plâng, un discount e un discount. Dar hai să nu mai mințim oamenii. Ori avem 10%, ori avem 50 lei? Pentru că, cel puțin în cazul unui magazin specializat pe produse Apple, astea două se exclud reciproc.

Și nu, nu e o problemă la iStyle, nicidecum! Toate ofertele consultate de mine au aceeași limită (amuzant cum benzinăria Mol oferă maxim 10 lei; pe de altă parte, Flanco par a fi cei mai generoși: oferă până la 150 lei).

Deci, avem 10% discount? Sau avem maxim 50 lei? Întreb pentru un prieten.

3 Comentarii

Malin a scris

Poate ca e direct proportional cu marginea de profit. La produse ieftine e % mare si astfel e acceptabil acel 10%, la produse scumpe unde se merge si cu 4% adaos atunci n-are cum sa-ti inapoieze 10% ca e si fara profit si cu comision de tranzactie inghitit si cu 6% pierdere.
Mie unul mi se par logice pragurile astea atat timp cat intr-adevar sunt justificate de marginea de profit cu care se lucreaza.

Marian a scris

Mai nou, în ING Bazar se mai întâmplă o chestie foarte dubioasă de care sunt sigur că mulți clienți nu își dau seama. După ce folosești o anumită reducere de un anumit număr de ori, mai multe luni la rând, acea reducere dispare din ING Bazar fără ca să o mai poți folosi vreodată, deși ea figurează în continuare ca fiind valabilă pe site-ul ing.ro și apare și în Bazarul altor clienți care nu au folosit-o. Explicația pe care am primit-o după ce am sunat la call center este că ofertele sunt personalizate pentru fiecare client iar un comerciant oferă unui client un număr limitat de discounturi. Lucru pe care nu l-am văzut afișat pe site sau trecut în vreun contract pe care l-am semnat cu ei. Dacă asta nu e reclamă mincinoasă atunci nu știu ce e.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter