GoT: Vouă nu vă e frig mă?

GoT: Vouă nu vă e frig mă? ©

Uitându-mă azi la cel mai tare episod de până acum al GoT, am observat pentru a nu-știu-câta-oară o chestie foarte ciudată: băi frate, ninge în draci, este frig de îngheață apele, toți sunt încotoşmăniți cu pelerine care mai de care mai groase și pufoase dar…

DAAARRR

Daaaarrrrr… nu au nimic pe cap! Nu o glugă, un fes cu minion, o căciuliță împletită, nu nimic.

Cum frate, stau ăștia în capul gol, nu-i trage curentul? Nu li se umflă urechile?


Mergeam ieri-alatăieri cu autobuzul și mă bucuram de cele vreo 2983°C și rog un pensionar să deschidă geamul din dreptul lui: „unu, doi, trei geamuri deschise, sunt suficiente!”. Oh! Scuze, n-am știut că autobuzul nu poate avea mai mult de trei geamuri deschise!

8 Comentarii

Ady a scris

Lasa GOT, filmele alea care se petrec la poli, Antartica, Groenlanda, Siberia, zone d-astea ce numa’ ce le vezi scrise ti se face frig le-ai vazut?! Ies aia in fata buncarului/adapostului/ceva in blanuri care mai de care/lânuri termo si ce-a mai inventat omenirea pt aparat corpul de frig, dar cu capul gol/neacoperit frate. Nici macar gluga de la haina de blana. Zici ca li s-au incins creierii si trebuie sa-i racoreasca.

Ady a scris

@Ionuț Staicu: eh, ma refeream la faptul ca GOT e o fantezie. Teoretic filmele de care zic vor sa para ca reprezinta realitatea. You know what I mean. :)
Eu ma mai amuzam la episoadele din Xena/Hercule in care se falfaiau aia prin vreo furtuna de zapada cu un soi pe pelerina de blana pe ei peste outfit-ul obisnuit- piele si piele :). Pelerina deschisa in fata pe sub care vantul parea ca dansea samba.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter