Getting Real 2 – 37 Signals

37 Signals este firma care, pe lângă dezvolatarea aplicațiilor Basecamp, Campfire, Ta-Da List, etc, a reușit să lanseze două buzz-uri uriașe în web. Primul este ceva de care cu siguranță au auzit toți cu o oarecare vechime în web: Ruby on Rails. Al doilea buzz a fost cu o carte ce îți dă idei despre cum ai putea să-ți dezvolți aplicațiile online (și nu numai).

Well… Se pare că în curând cei de la 37 Signals ne vor încânta ochii cu o nouă versiune a cărții care, conform celor spuse pe blogul lor, este complet diferită de prima versiune, despre afacerile mici și antreprenoriat (oh, da… iată un cuvânt drăguț folosit de toți care își deschid câte un site cu care vor să se îmbogățească peste noapte).

The new version is quite different than the original. Most of the content is new and the focus is different too. The first edition was for a web technology audience. This new version broadens the scope to small businesses and entrepreneurs of all kinds. Inventors, restauranteurs, clothing manufacturers, MBA students, IT workers, retailers, designers, artists, crafts makers, and tons of other people will all find value in the book.

Well… Dacă va fi cel puțin la fel de bine scrisă ca prima, cu siguranță va avea un succes mai mare. Mai ales dacă se va găsit cineva să o traducă și în română.

2 Comentarii

bebe a scris

Sal. Am citit in „despre mine”-ul tau ca ai invatat singur, programare web. De unde ai avut impulsul asta, unde ai inceput, si cat de repede s-a prins de tine?
Te intreb deoarece eu tot modific o tema wordpress de vreo doua zile,(si iese foarte tare o sa iti dau un link sa-mi spui ce parere ai) si parca imi place si mie.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter