Raționamentul lui Kim Jong

Raționamentul lui Kim Jong ©

Nu că Trump ar fi (cu mult) mai breaz, dar tare aș vrea să înțeleg măcar o parte din raționamentul nord-coreenilor: ne luăm de cel mai mare și cel mai mare bully din curtea școlii în timp ce toți ceilalți elevi ori stau pe margine ori îl încurajează și ne așteptăm să… ce?

SUA investește masiv în armată, nu e nici un secret: cheltuie anual mai mulți bani decât următoarele zece armate la un loc. Iar ăsta, cu o țară înfometată, plănuiește să trimită o bombă peste un teritoriu al SUA. Următorul pas fiind… care?

Oh, uite, i-am bombardat pe ăia, acum hai să ne trimitem trupele subnutrite și (posibil) slab echipate! Napoleon și Hitler oricum au fost niște necunoscuți de care nu a auzit nimeni și care nu au pierdut fix din cauza asta.

Deci, să presupunem că trimite o bombă spre teritoriul americanilor și să presupunem că-și atinge ținta (apropo, ținta este o insulă de 500km² în mijlocul Pacificului). Care va fi pasul imediat următor al asiaticilor?

Îi scuipă? Îi înjură? Le ia mingea?

2 Comentarii

Malin a scris

Kim Jong Un e un copil retardat care nu s-a maturizat. Pentru el joaca asta cu rachetele e o satisfactie majora pe care n-a putut sa o atinga jucandu-se cand era copil.
Spre deosebire de Trump, care mai are sanse de tratament, retardatul asta n-are niciun tratament, decat eventual glontul.
Din pacate la fel ca si in cazul lui Chavez, Maduro, Ceausescu, Castro sau orice alt dictator maniac, nu poate nimeni sa-l elimine fiindca n-are pe cine pune in loc si pe deasupra daca-l elimina il mai si fac martir. Pe dictatori trebuie sa-i elimine propriul popor si asta, dupa cum am vazut la noi are un cost considerabil.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter