Idee de afacere: farmacie

Idee de afacere: farmacie

Pentru că puzderia de farmacii din zonă nu era suficientă, cineva a decis că e o idee excelentă să… ce crezi? Mai deschidă două farmacii.

Prin urmare, avem trei farmacii cu același nume la câțiva pași una de alta. Alte două farmacii tot cu același nume, tot la câțiva pași (serios, dacă te strofoci puțin, arunci o minge dintr-o parte în alta). Restul fac parte din lanțuri mari, dar (momentan) sunt câte una din fiecare.

Să zicem că aș înțelege diversitatea dacă ar fi vreun spital – cât de mic – în zonă. Dar ciuciu! Există două mini-clinici amărâte și… atât. Să deschidem un laborator de analize care are plafon și la 9:30? Nah, ăla e inutil, nimeni n-are nevoie de așa ceva!

Așadar, care naiba e explicația? Sunt la fel de confuz ca anul trecut, doar că acum sunt cu două farmacii mai confuz, ca să zic așa…

4 Comentarii

Malin a scris

La ce paranoia exista pe la noi si nu numai treaba asta cu farmaciile e singura afacere sigura pe care o mai poti deschide. In timp ce orice e falimentar si vulnerabil tendintelor politice si pietei, farmaciile nu sunt vulnerabile cu nimic pentru ca oricare dintre noi se imbolnaveste macar odata in viata si are nevoie de medicamente, iar de cand delirul bisericesc a fost inlocuit cu delirul homeopat treaba e si mai serioasa.

ice4you a scris

@Ionuț Staicu: stai linistit, loc este si daca s’ar deschide inca 10 in zona! In Bucales, in 300m exista vreo 7 farmacii. La toate e coada oricand te duci pentru ca, asa cum zicea cineva mai sus, in ziua de azi medicamentele se cumpara si consuma ca painea si tigarile.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter