Cel mai complet? WTF??

Azi vorbim despre… Torent.ro. Nu, nu este site de warez, este un site al unei firme IT. E destul de cunoscută, având sedii în Constanța, București și încă vreo două orașe. În fine, nu vreau să vorbesc despre firma în sine ci despre site-ul lor. Cel de pe care poți comanda diverse chestii, bune la casa omului (de fapt la PC-ul omului).

Așadar… Ce am găsit interesant la www.e-tc.ro ?

  • Ei sunt „cel mai complet site”. Or fi, nu zic nu. Dar… Problema este că unele cuvinte nu prea au grad de comparație. Cum ar fi „complet”. Titlul descurajează, dar trecem mai departe…
  • Cu toate că nu mă pricep la design, pot spune că… Mai bine nu spun nimic :w00t:
  • Codul are o combinație dubioasă de div-uri și tabele, având doar 100 erori de validare (vorbim doar despre prima pagină)
  • Folosește YUI. Yuck!

Trecând peste astea, m-am riscat să fac o comandă… Plata se poate face doar numerar sau transfer bancar. N-au auzit de procesare de carduri, paypal sau alte minuni ale tehnologiei moderne. Dacă vrei să plătești prin transfer bancar, după ce faci comanda aștepți un mail/telefon de la ei în speranța că te vor lămuri. Am deja vreo trei ore de când am făcut comanda și n-am primit niciun mail. Nici în inbox, nici în spambox, nicăieri… Încă mai așteptăm :|

Am făcut comandă de la Torent deoarece am presupus că, fiind în Constanța, îmi vor aduce marfa tot azi (și pentru că n-am găsit ce voiam la pcfun.ro ). Țeapă! După Caro.ro, Torent.ro întră în blacklist-ul meu personal în magazinele online românești.

În zilele când lucram într-un magazin de calculatoare, dacă aveam nevoie de vreo garanție la Torent, era mai convenabil să convingem clientul că e cazul să faca un upgrade :w00t: decât să-i așteptăm. Oricum ar fi, sper să se facă confirmarea/livrarea azi, altfel fac comandă de la alții (cred că o să încerc și emag, să văd dacă sunt atât de praf pe cât se zvonește :w00t: ).

3 Comentarii

Bughy a scris

Frate, eu mi-am luat calculatorul de la torent, mai putin placa video si monitorul (nu aveau pe stoc), dar m-am dus la ei si am zis ca vreau discountul de pe net dar sa mi le dea repede, ca n-am timp pana se gandesc ei sa livreze. Asa ca magazin cred ca sunt cei mai tari din Constanta la ceea ce vand, dar pe net, nu m-as lauda cu „Cel mai complet”. :)

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter