Medicover: Atunci când nu îți cunoști publicul

Medicover: Atunci când nu îți cunoști publicul

La o primă vedere, Medicover are o idee care pare bună: hai să furnizăm un narator pentru site. Oare ce ar putea merge greșit?

  • Încăpățânarea de a nu folosi diacritice are niște rezultate… să le zicem haioase;
  • Citim link-urile, dar… ce facem mai departe? Cum procedăm cu adevărata informație? Adică mă gândesc că majoritatea celor care intră pe site caută ceva mai mult decât link-uri. Nu?
  • Cui se adresează acest feature? Oamenilor cu dizabilități de vedere. Chiar crede cineva că un astfel de om are nevoie ca acest feature să fie prezent în site?
  • Cui folosește funcția de +/- pentru font-uri?

Chiar așa, o fi fost cineva câtuși de puțin curios să observe cum este folosit PC-ul de o persoană cu dizabilități? Și nu! Nu vorbesc despre studii de usability sau alte minuni. Nu! Doar o căutare pe youtube ar trebui să fie suficientă pentru a-ți da seama că oamenii cu dizabilități folosesc softuri separate și rulate la o viteză foarte mare.

5 Comentarii

Gigel Anonimu' a scris

@Ionuț Staicu: Ah, de-abia acum vad (deduc, ca mainile nu se vad) ca mainile sunt pe tastatura – greu de observat din prima.
Nu vad ce treaba are asta cu postura mea totusi – doar daca te referi la birourile la care trebuie sa stai in picioare ca sa lucrezi – as a side note o idee interesanta si cica mult mai healthy. Daca te referi la miscarea mainilor pe verticala/orizontala excesiv nu m-ai prins – sunt un touch typist dedicat si parasesc home row-ul doar cand ma intind dupa ceai/cafea sau mouse. :)

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter