Zi de hatereală

Încep cu o treabă bună: am fost aseară la Art District și a fost foarte, foarte, foarte mișto. Fă-ți timp azi și du-te în Piața Ovidiu – începe de la ora 12!

Noapte bună Constanța! Ne vedem mâine la ora 12.00 în Piața Ovidiu in aceeasi formulă.#artdistrict #cjc #Constanta #festival #teatru

Posted by ART District on 2 Septembrie 2017

Acum să trecem la lucrurile serioase.

Blitz-uri§

Știi ce-i drăguț la evenimentele seara? Că sunt o grămadă de oameni care fac poze la scenă. Cu blitz. De la o sută de metri. Dacă îndrăznești să le spui ceva e vaaai de capul tău. Păi cum să fac fără blitz, că nu mai ies pozele bine! Da istețule, blitzul tău leșinat chiar face diferența de la distanța aia!

Fumători§

Unii fumători sunt suboameni, serios. Altfel nu-mi explic cum gândesc atunci când își aprind țigara la astfel de evenimente. Pe bune, te uiți puțin în jur și vezi că sunt o grămadă de copii și primul lucru la care te gândești este „ce-ar fi să-mi aprind o țigară”? Ești cretin. Consideri că ai dreptul de a fuma fără să te gândești că nefumătorii au dreptul de a respira aer curat? Ești la fel de cretin.

Hai să râdem!§

Un copil de vreo 10-11 ani râdea cu lacrimi când au trecut oamenii colorați. Dar știi cum? Arăta cu degetul, râdea, mai avea puțin și se tăvălea pe jos. Mă-sa era tot cu gura până la urechi. De niște oameni care nu făceau nimic altceva în afară să meargă (aproape) goi.

3 Comentarii

Ady a scris

Hai, ca la ultima esti hater. :) Copilu’ avea 10-11 ani, probabil i s-a parut foarte amuzant. Ma-sa poate radea de rasul lui. N-ai ras niciodata vazandu-ti copilul razand cu lacrimi?!
Eu ajung uneori sa rad de propriul meu ras, nu doar de al altora.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter